Motor van talentontwikkeling

Open dagen opleidingen Mobiele werktuigen

Januari en februari 2019

Deze maand staan de roc’s bol van de activiteiten rondom de opleidingen Mobiele Werktuigen. Maar liefst 12 roc’s zetten hun deuren wagenwijd open om geïnteresseerde, toekomstige studenten te informeren over opleidingen in de Mobiele Werktuigen. Dinsdag 15 januari is de eerste open dag in Hoorn, op het Clusius College. De hele maand januari en februari zijn er open dagen, georganiseerd door scholen verspreid over heel Nederland, van Heerenveen tot Roermond.

Sommige scholen bieden meerdere data aan waarop er informatie wordt gegeven over deze opleidingen. Hét moment om meer te weten te komen over hoe afwisselend en technologisch het werken in de mechanisatie branche kan zijn. Kent u iemand die houdt van techniek, die nieuwsgierig is en problemen oplossen een uitdaging vindt? Attendeer deze duizendpoot dan vooral op één van de 10 scholen waar hij of zij van harte welkom is op de open dag.

Tegelijkertijd kennis en ervaring opdoen

Het mooie van het vak van monteur Mobiele Werktuigen is dat het voortdurend in beweging is. De technologische ontwikkelingen in de mechanisatie en het transport volgen elkaar in rap tempo op, dus saai is het nooit! Dat begint al in de opleiding. Uiteraard hoort daar een stuk theorie bij, maar belangrijk is dat de student in de praktijk bezig is. Op school, maar ook in een bedrijf. Tegelijkertijd kennis en ervaring doen. Nog één voordeel voor de toekomstige student? Bedrijven zien hen graag komen. En helpen daar waar nodig. Grote kans dat de student nog vóór het afronden van de opleiding Mobiele Werktuigen een baan vindt.

Meewerken aan toekomst branche

Hieronder staan verschillende data en locaties van de open dagen. Een opleiding Mobiele Werktuigen? Zondermeer een opleiding met interessante carrièremogelijkheden. Werk als Fedecomlid actief mee aan de toekomst van onze branche en maak geïnteresseerden attent op deze open dagen. Advies nodig? Neem contact op met een van de branche opleidingsadviseurs van Fedecom Academy.