Motor van talentontwikkeling

Jouw toekomst

Leerlingen Monteur Mobiele Werktuigen_Fedecom Academy 8

Het werkveld voor Allround Monteur Mobiele Werktuigen is breed en divers, van kleine zelfstandige tot grote multinational. Je kunt kiezen voor landbouwmechanisatie of voor intern transport. Jouw kennis komt ook van pas bij loon- en verhuurbedrijven en in de grond, weg- en waterbouw. Je kunt aan de slag in een onderhoudsbedrijf of bij een reparatieservicedienst van een machineleverancier, -importeur of landbouwmechanisatiebedrijf. De variatie is groot, van een geoliede werkplaats tot – bij een acute storing – een natte locatie in het veld.

Ben jij ons nieuwe talent?

Spreekt het vak van monteur je aan, maar wil je groeien in dat vak en in je rol? Je hebt aanleg voor techniek en bent niet bang voor vieze handen. Je kunt planmatig, systematisch en nauwkeurig werken en staat open voor nieuwe technologie. Je bent dienstverlenend ingesteld, werkt graag samen met anderen, en durft hen ook aan te sturen. Je kunt goed omgaan met werkdruk en weet bedrijfsdoelen te vertalen op de werkplaats.

Voldoe je aan de voorwaarden, dan ontvangen wij graag jouw aanmelding voor de opleiding Allround Monteur Mobiele Werktuigen.

Talent-A‘Ja, ik heb dat talent!’

Wil jij de beste monteur worden?

Meld je aan voor onze niveau 3 of 4 BBL opleidingen tot topmonteur.

Laat jij je uitdagen?

Blijf op de hoogte

Weten wat er speelt? Actuele opleidingen, cursussen en trainingen in de mailbox? Maar ook interessante nieuwtjes en aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief