Motor van talentontwikkeling

Monteur Mobiele Werktuigen

Heb jij talent voor techniek en loop je warm voor mobiele werktuigen? Ofwel, word jij enthousiast van landbouwtractoren, heftrucks, graafmachines en hijskranen? Dan ben jij helemaal op je plek bij onze opleiding: Monteur Mobiele Werktuigen.

Niveaus 

De basisopleiding Monteur Mobiele Werktuigen volg je bij de Fedecom Academy (Aeres Tech). Deze opleiding is op niveau 2 en is een uitstekende voorbereiding op de opleiding All-round (niveau 3) en Technicus (niveau 4).

De opleiding Allround Monteur Mobiele Werktuigen (niveau 3) kun je bij de Fedecom Academy (Aeres Tech) volgen.

Wil jij Technicus mobiele werktuigen (niveau 4) worden, dan biedt de Fedecom Academy (Aeres Tech) jou deze opleiding.

Schrijf je direct in>

Technologie is niet alleen prachtig, maar ook essentieel om onze economie draaiende te houden. Hoe zorgen wij als mechanisatiesector dat we onze klanten blijven servicen, zodat zij hun werk goed kunnen doen? Daartoe bieden de BBL opleidingen van de Fedecom Academy jou de sleutel. Wil jij werken bij een erkend leerbedrijf en les krijgen van ervaren vakdocenten, met actuele methodiek, goede begeleiding en de modernste faciliteiten? Ofwel praktijkonderwijs voor de beste papieren op niveau 3 en 4? Meld je dan aan voor een van deze vakopleidingen.

Beginnen als Monteur Mobiele Werktuigen…?

Voordat je allround bent, start je standaard als Monteur Mobiele Werktuigen. In die functie neem je het onderhoud van machines en werktuigen voor je rekening. Je verricht eenvoudige reparaties en veranderingen aan machines. Ook kun je de allround monteur mobiele werktuigen assisteren bij complexe storingen, reparaties en bij machine-inspecties en keuringen. Je bent je bewust van veiligheidseisen en hebt oog voor milieuaspecten.

…Of doorstarten als Allround Monteur Mobiele Werktuigen?

Wij bieden jou als talent de mogelijkheid om je als Allround Monteur Mobiele Werktuigen te ontwikkelen. Als allrounder voer je de meer complexe reparaties uit. Je kunt ook constructieveranderingen aanbrengen. Daarnaast test en inspecteer je machines en installaties. Jij bent verantwoordelijk over de afhandeling van de machine. Daarom ontwikkel je de capaciteiten om collega-monteurs te begeleiden en om klanten goed te adviseren. Naast een verdieping in technisch inzicht leer je ook managementvaardigheden.

Onze opleidingen

Monteur Mobiele Werktuigen, niveau 2 (2 jaar)
Allround Monteur Mobiele Werktuigen
, niveau 3 (3 jaar)
Technicus Landbouwmechanisatie/Diagnosetechnicus, niveau 4 (2 jaar)

Periode: 8 blokweken van 5 dagen verdeeld over het jaar
Locatie: Praktijkcentrum van de Fedecom Academy op locatie van Aeres Tech in Ede
Een intake maakt onderdeel uit van de toelating.

Lees hier wat de Fedecom Academy verder voor jou kan betekenen.

Leerlingen Monteur Mobiele Werktuigen_Fedecom Academy 11

Talent-APak jij de sleutel… tot topmonteur?

Meld je aan voor de opleiding tot topmonteur>

Wil jij de beste monteur worden?

Meld je aan voor onze niveau 3 of 4 BBL opleidingen tot topmonteur.

Laat jij je uitdagen?

Blijf op de hoogte

Weten wat er speelt? Actuele opleidingen, cursussen en trainingen in de mailbox? Maar ook interessante nieuwtjes en aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief