Motor van talentontwikkeling

Fedecom Academy

Leerlingen Monteur Mobiele Werktuigen_Fedecom Academy 8

De Fedecom Academy is onderdeel van Fedecom, de brancheorganisatie voor mechanisatietechniek. Met de Fedecom Academy bieden we gerichte opleidingen, trainingen & cursussen en advies voor (aankomende) werknemers en ondernemers in de mechanisatiesector. Met kennis en vaardigheden waar zowel de mechanisatiesector als (agrarisch) ondernemers om vragen.

Motor voor talentontwikkeling

Passie voor het vak. Dat hebben alle duizenden medewerkers van onze 900 Fedecom-leden. Die passie vertaalt zich in het centraal stellen van de vraag van de klant, of opdrachtgever. Hoe kunnen we de ander zo helpen bij een nieuwe machine, aanpassing van een werktuig of reparatie van een voertuig dat de klant tevreden is? Kortom, onze medewerkers zijn de motoren van techniek. Download hier de Fedecom Academy folder.

Stimuleren van ontwikkeling

De Fedecom Academy biedt (potentiële) medewerkers van fabrikanten, importeurs en mechanisatiebedrijven de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Zodat ze kunnen blijven voldoen aan de vraag van de klant of opdrachtgever. Ofwel, de Fedecom Academy vormt de motor van talentontwikkeling.

Talent-A‘Vakmanschap = een leven lang leven!’

Ambitie? Bekijk het aanbod trainingen en cursussen!

Verdiep of verbreed je vaardigheden met onze tools voor elk vakgebied.

Blijf jij je ontwikkelen?

Blijf op de hoogte

Weten wat er speelt? Actuele opleidingen, cursussen en trainingen in de mailbox? Maar ook interessante nieuwtjes en aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief