Motor van talentontwikkeling

Fedecom Academy wordt Aeres Tech

Fedecom Academy is al enige tijd onderdeel van Aeres Tech. Er is dan ook sprake van een jarenlange intensieve en goede samenwerking tussen Aeres Tech en Fedecom Academy. In de ambitie om een éénduidig en integraal dienstenpakket aan onze klanten aan te kunnen bieden is er besloten Fedecom Academy onder de vlag van Aeres Tech te brengen.

Fedecom Academy gaat per 1 september verder onder de naam: Aeres Tech.
Vanuit de intensieve samenwerking op brancheniveau voor mobiele techniek is er ook besloten de trainingen & opleidingen van Fedecom Academy te integreren bij het reeds bestaande aanbod van het landelijk expertisecentrum Aeres Tech. Hiermee kan er nog beter ingespeeld worden op een actueel en hoogstaand trainingsaanbod dat aansluit op de marktvraag. Bovendien worden de activiteiten aangevuld met coaching en adviesdiensten voor het bedrijfsleven. Hiermee wordt niet alleen het talent ontwikkeld, maar wordt ook de positie van het bedrijfsleven en de branche als geheel verder versterkt.

Examinering & certificering
De activiteiten rondom de examinering en certificering brengen Fedecom en Aeres Tech onder in een apart label om de onafhankelijkheid en kwaliteitsnorm te borgen. Zodra de naam van dit label bekend is, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Fedecom Academy per 1 september 2020 Aeres Tech