Motor van talentontwikkeling

Leven lang leren

Leerlingen Monteur Mobiele Werktuigen_Fedecom Academy 8

Fedecom weet als geen ander hoe belangrijk het is om te zorgen voor een continue stroom van kwalitatief goed opgeleide technische mensen in de sector. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Nieuwere, schonere technieken en digitale toepassingen stellen ook andere eisen aan bedrijven. Hoe blijf ik voldoen aan de service- en kwaliteitsvraag van mijn klant?

Nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten

Monteurs en techneuten vormen de levensader van de bedrijven en waarborgen een goede toekomst en vooruitgang. De Fedecom Academy biedt bedrijven en medewerkers de mogelijkheid zich op diverse fronten te verdiepen of te verbreden. Een medewerker die niet mee ontwikkelt, pakt geen nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten op. Dat leidt tot stilstand.

Praktijkgericht, voor elk niveau

Opleidingen, trainingen en cursussen zijn onderdeel van een leven lang leren. De Fedecom Academy organiseert in samenwerking met deskundige partners verschillende opleidingen. Voor zowel leerlingen, als medewerkers en ondernemers. Zo praktijkgericht mogelijk krijgen deelnemers training. Met als doel om de individuele medewerker, het bedrijf en de sector up to date te houden.

Opleidingsadvies nodig? De academy adviseurs helpen graag!

Neem contact op voor professioneel
en persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsadvies.

Sta jij open voor advies?

Blijf op de hoogte

Weten wat er speelt? Actuele opleidingen, cursussen en trainingen in de mailbox? Maar ook interessante nieuwtjes en aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief